НОВ ПРОЕКТ ОТ JP Composites

Проекта започна като нова дизайнерска мивка.Името на мивката произлиза от изчистения стил с прави линий и блестящи повърхности.Голямото корито, което заемапочти цялата площ я прави невероятно функционална.Скритият сифон допълва елегантния стил и разрешава монтирането на всякакъв тип сифони.Шкафчето ще е изработено от твърдо PVC и външните му повърхности няма да се различават от тези на мивката, ще бъдат с едно и също гелово покритие на американската фирма Аshland ,което ще даде същата твърдост и износоустойчивост, като на самата мивка .Визията ще бъде като на изцяло отлято в матрица.Начина на отваряне на чекмеджетата дава възможност с отваряне на горното чекмедже да откриете половината от площта да долното чекмедже, което прави достъпа до вашите аксесоари много бърз и удобен .Проекта ще се изпълнява с бял гланц ral 9016.
изглед за печат

Любопитно


Lasa Idea SPA - Мебели за баня от Италия.

Trendir - Списание за модните тенденции в обзавеждането на дома

Plavdesign - Plavdesign винаги са в търсене на естетическият език, който предава съвременния стил, без да се забравя бъдещето.

Burgbad - Запали въображението си с колекциите за мебели, които привличат вниманието.

Pelipal Bathroom furniture - Европейският лидер в обзавеждането за баня

Mastelldesign - Мода за баня

Jaccuzi - Всички са чували за Джакузи
  • Индивидуални поръчки
  • Ексклузивни продукти
  • 3D модели и дизайн
  • Изработване на инструменти
  • Изработване на машини
  • Консултантски услугиПоръчайте Вашата мивка през формата за контакти. Или просто оставете Вашето мнение и препоръка. А ако желаете можете да се свържете с нас и по телефон.

Създадено от ProBG Web Studio